Plase anti insecte

Plase anti insecte

plase anti insecte

Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de ţânţari, muşte sau alte insecte atunci când fereastra este deschisă. Din punct de vedere constructiv, plasele pot fi:

plasa insectePLASE FIXE
Plasele sunt fixate pe un cadru metalic şi sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele prinse cu cleme sunt fixe, nu se pot deschide.

Sunt recomandate în special pentru apartamentele aflate la etaje mari sau pentru clădirile aflate în zone cu vânt mai puternic. Plasa tip cadru fix poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.

plasa antiinsectePLASE PE BALAMALE
Au cadrul din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic, alb sau maro. Pentru cei care optează pentru tâmplărie color există profile de plase caserate în nuanţe de stejar auriu, mahon, stejar închis.

Plasele sunt construite din fibră de sticlă, cu o rezistenţă mare la rupere, cu ochiuri foarte fine ce nu reduc vizibilitatea sau pătrunderea luminii în încăpere. Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut.

plase antiinsectePLASE TIP RULOU
Sunt construite cu casetă şi ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibră de carbon translucentă, neinflamabilă, rezistentă la intemperii şi actiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare şi caseta sunt alb şi maro.

 

 

Acţionarea este facilitată de arcuri; ridicarea şi coborârea se fac astfel foarte uşor, prin tragerea şnurului de acţionare. Plasa rulou este prevăzută cu un mecanism împotriva ridicării accidentale. Pe timpul sezonului rece plasa poate fi păstrată / ridicată în casetă, nefiind astfel necesară îndepărtarea sa de la fereastră - ghidajele şi caseta sunt astfel concepute încât nu alterează în nici un fel estetica tâmplăriei.