Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

rulouri exterioare

Aplicate

Rulouri aplicate
Sunt destinate în special la acele clădiri unde iniţial nu a fost prevăzut golul pentru caseta ruloului, montarea acestuia pe tâmplărie având loc ulterior. Covorul de lamele se rulează în carcasa de aluminiu montată pe perete sau pe fereastră.

Tencuibile

Rulouri aplicate tencuibile
Rulourile tencuibile se folosesc cel mai des la clădirile noi, unde există posibilitatea de a masca carcasa în faţada clădirii. Partea care rămâne vizibilă, respectiv ghidajele, lamelele şi capacul de vizitare se pot vopsi în diferite culori în funcţie de cerinţele fiecărui proiect.

Suprapuse

Rulouri suprapuse
Rulourile cu casete tencuibile (încastrate) sunt folosite la clădirile unde s-a luat în calcul chiar la construcţie folosirea acestora şi s-a lăsat loc pentru tocul acestora. În toc în faţă este polistiren expandat pentru a reduce pierderea de căldura prin toc.

Avantaje:

» Asigură un confort suplimentar în perioadele toride ale anului, împiedicând (total sau parţial) pătrunderea luminii în încăpere;
» Protejează împotriva agenţilor externi de mediu: vânt, praf, ploaie, grindină, asigurând totodată o viaţă îndelungată a tâmplăriei;
» Alături de un montaj profesional izolează fonic încăperile (mai ales în zonele stradale);
» Asigură protecţia geamurilor şi implicit a locuinţei dumneavoastră având rol antiefracţie (pot fi prevăzute cu yale);
» Sunt foarte rezistente în timp având o durată medie de utilizare de 20 de ani;
» Sunt uşor de manevrat şi pot fi dotate cu echipamente electrice de acţionare (chiar şi cu telecomandă);
» Nu necesită întreţinere având un rol estetic deosebit;
» Sunt confecţionate la cerere în funcţie de dimensiunile locuinţei dumneavoastră; în urma montajului nu sunt necesare reparaţii ale glafurilor sau în zona adiacentă ferestrelor.

accesorii rulouri exterioareAccesorii:

» Plasă de insecte integrată.

Acţionare:

» Manuală: cu manivelă sau panglică;
» Electrică: cu buton sau telecomandă.