Sisteme de ventilatie

Sisteme de ventilaţie

sisteme de ventilatie

Pentru a avea un climat interior plăcut este vital să cream o aerisire eficientă, care să aducă un aport semnificativ de oxigen și o reglare sistematică a umidității aerului din încăpere.

Aerisirea corectă a camerelor este din ce în ce mai greu de realizat datorită perioadei mari de timp pe care o petrecem la locul de muncă. Sursele de umiditate din casă ( rufe la uscat, flori ) cresc umiditatea relativă a aerului, iar dacă se depășește valoarea de saturație, se va forma condens pe suprafețele ferestrelor.

INA FERESTRE vă oferă două sisteme de ventilație pentru aerisirea încăperilor:

ClimAktiv

Sistem de aerisire
Sistemul de aerisire ClimAktiv asigură o aerisire automată permanentă, așa numita aerisire pasivă, și funcționează pe principiul compensării diferenței de presiune existente între spațiul din interior și exterior. Acest sistem poate fi prevăzut cu un dispozitiv rotativ de închidere/deschidere manuală, care vă oferă posibilitatea de a controla dumneavoastră aerisirea în momentele în care aveți nevoie.

Sistemul ClimAktiv este ușor de montat pe ferestre, nu obturează lumina care intră în încăpere și asigură o aerisire de bază în spațiile în care ferestrele sunt deschise foarte rar.

Datorită modului de funcționare, pe baza diferenței de presiune interior/exterior, acest sistem nu necesită consumul de energie electrică pentru a opera.

 

 

 
 

Aereco

Sistem de aerisire
Apariția unor profile PVC noi, mai performante, și a materialelor de construcții mai eficiente, cu un grad de izolare mai buna, duc la îmbunătățirea confortul termic în locuința dumneavoastră. Totuși acestea obstrucționează circulația aerului proaspăt în încăpere, favorizând apariția nedorită a condensului și a mucegaiului.

Grila hrigroregrabilă Aereco vă ajută să eliminați definitiv problema condensului și a mucegaiului cu ajutorul ventilației controlate automat în funcție de nivelul umidității. Tehnologia higroreglabilă Aereco este oferită în 2 variante de debit și în 3 culori diferite. Aspectul sau simplu și robust au transformat-o în succes în multe tari.

Montată împreună cu protecția sa acustică, grila EMM poate oferi un grad maxim de atenuare acustică de 37dB.

Funcționarea grilei se realizează printr-un set de benzi higrosensibile care comandă și acționează deschiderea clapetei pentru împrospătarea aerului, fără nici un consum de electricitate.